Loading

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

1. GENERALNO

U daljem tekstu su definisani uslovi saradnje između kompanije 103906930 i korisnika usluga naše kompanije, posetioca web sajta i drugih koji žele da pristupe usluzi ili da je koriste.
Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Uslove korišćenja:
(“Uslovi”, “Uslovi korišćenja”) pre korišćenja sajta www.stemixreklame.com (“Usluga”) kojim upravlja SZR STE-MIX (“mi”, “nas” ili “naše”).

2. KORIŠĆENJE USLUGA I PRISTUP VEB LOKACIJI

Pristupanjem i korišćenjem veb sajta www.stemixreklame.com, ili koristeći bilo koju uslugu koju nudimo, pristajete na poštovanje i prihvatanje uslova korišćenja koji su opisani u nastavku. ukoliko se ne slažete sa ovim odredbama i uslovima korišćenja, molimo vas da se suzdržite od korišćenja veb sajta naše kompanije ili naših usluga.

3. OPŠTE ODREDBE

Ovi uslovi korišćenja su sastavni deo kompanije SZR STE-MIX I kao takvi predstavljaju ugovor između kompanije SZR STE-MIX, registrovan u republici srbiji sa matičnim brojem 56946306 I poreskim brojem 103906930, I korisnika naših usluga, posetioca sajta I svih onih koji žele da pristupe usluzi kompanije SZR STE-MIX.

4. PRIHVATANJE PONUDE

Pre bilo kakvog otpočinjanja saradnje u vaše ime, potrebno je odobrenje za nastavak, odnosno da ste saglasni da se krene sa saradnjom. Plaćanje vašeg avansa će se smatrati vašim ovlašćenjem za nastavak odnosno plaćanjem predračuna se stiče pravo na preuzimanje žetona. Ukoliko se odabere drugi način korišćenja naših usluga odnosno korišćenje žetona na potpis I fakturisanje na kraju meseca, isti mora biti odobren od strane naše kompanije.

5. POVERLJIVE INFORMACIJE

SZR STE-MIX ne želi preko svog veb sajta da dobija poverljive informacije, te da bi se one klasifikovale kao poverljive neophodno je potpisati ugovor o poverljivosti u kom će biti sve jasno definisano. SZR STE-MIX će svakoj osobi pružiti punu podršku zaštiti prava ličnosti, prava na privatnost, imovinu i intelektualnu svojinu.

6. KORIŠĆENJE NAŠEG SAJTA I ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Ne postoji nikakva naplata za pristup sajtu, osim ukoliko postoji vaša obaveza da platite cenu komunikacione veze (interneta) koju ste koristili da biste posetili sajt. Pristupate veb sajtu na sopstvenu odgovornost. Vaš pristup sajtu može biti onemogućen, ograničen ili ukinut bilo kada ukoliko se primeti zloupotreba sajta sa vaše strane na bilo koji način. Ne možemo garantovati da će stranica biti prikazivana bez grešaka I da će data-centar uvek obezbediti raspoloživost iste. Sadržaj na veb sajtu se može promeniti bez prethodne najave.

7. AUTORSKA PRAVA I INTELEKTUALNA SVOJINA

Nije dozvoljeno kopiranje i zloupotreba informacija na našem veb sajtu, kao ni materijala sa istog. Ne smete da reprodukujete ili distribuirate na bilo koji način informacije preuzete sa veb-sajta, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, grafiku, video, kod i-/ ili softver bez našeg prethodnog pisanog pristanka. Ukoliko postoji dugme za deljenje sadržaja, moguće je izričito na taj način deliti sadržaj.

8. IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA I KONTAKT

SZR STE-MIX može izmeniti uslove korišćenja u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Za sva pitanja ili nedoumice kontaktirajte nas na info@stemixreklame.com

 

TOP