Loading

O nama

O nama

STEMIX REKLAME

STEMIX je firma koja se bavi izradom, montažom i servisom svih vrsta svetlećih i nesvetlećih reklama. U tom poslu imamo 30 godina iskustva. Pri izradi koristimo kvalitetne i savremene materijale i postupke pri tom vam nudeći najpovoljnije cene i najkraće rokove izrade. Neki od naših proizvoda i usluga: svetleće i nesvetleće reklame svih vrsta, 3d slova, displeji, neonske reklame, reklamne table, LED reklame, brendiranje izloga i jos mnogo toga. Na sajtu se možete upoznati sa našom ponudom kao i već izrađenim reklamama. Za sve informacije koje ne pronađete na sajtu možete nas kontaktirati i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Strast

Volimo I istinski verujemo u ono što radimo. Naša strast je pokretačka snaga koja nas podstiče da idemo korak dalje I da "transformišemo" svakodnevna iskustva potrošača!

Ambicije
Konstantno postavljamo sve više I više ciljeve. Posvećeni našoj strategiji širenja, entuzijastični smo preduzetnici i neprestano procenjujemo nove mogućnosti.
Poverenje

Ponosni smo što naše klijente gledamo pravo u oči nudeći im rešenja koja ispunjavaju njihova očekivanja. A njihovo priznanje je naša najveća nagrada!

Iskustvo i znanje su ono što nas izdvaja i preporučuje na tržistu.

Od skromnog početka, sa malom proizvodnjom i kapacitetima, stručnošču i kvalitetom rada smo se izdvojili i prerasli u vodeću kompaniju na tržištu.

Vizuelni identitet

Stvorite kod klijenata jasniju sliku o vašem poslovanju.

Jačanje brenda

Neka ljudi percipiraju vaš biznis na adekvatan način.

Predlažemo da pogledate naše proizvode i dosadašnji radove.

STEMIX AMBICIJE

Posvećeni smo pružanju jedinstvenih iskustva

Ono što nas izdvaja su iskustvo i znanje, fleksibilnost i mobilnost u radu, kao i želja da uvek napravimo korak više ka idealnom rešenju za naše klijente.
Naša misija
Mi inspirišemo i razvijamo inovativne proizvode vrhunskog kvaliteta, sa visokim nivoom stručnog znanja, kao i pružanjem odlične podrške klijentima.
Naša vizija
Naša vizija je da postavljamo sve više i više ciljeve i postanemo lider u polju inovativnih LED rešenja i oblikujemo tržište zajedno sa našim partnerima i klijentima.
Naši ciljevi

Težićemo da i dalje budemo specijalizovani u onim segmentima u kojima imamo najveću konkurentsku prednost, kako bismo izgradili proizvode najbolje u klasi.

Naše vrednosti

Karakteriše nas radoznalost I način razmišljanja. Neprestano procenjujemo nove ideje i pristupe koji pomažu našim klijentima da se razlikuju i rastu.

STEMIX PARTNERI

Naši partneri

Ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da se povežemo sa kompanijama i ljudima koji dele naše vrednosti i spremni su da zajedno menjamo društvo u kojem živimo. Veliki broj partnera nam olakšava da uspešno sprovodimo projekte i širimo pozitivan uticaj.

difol
Oracal polikarbonati
Polimers group
Tuplex
TOP